Όροι Χρήσης

1. Η πληρωμή θα γίνεται σε ευρώ .

2. Η τιμή κάθε προϊόντος περιλαμβάνει και το Φ.Π.Α.

3. Η κυριότητα των προϊόντων παραμένει στον πωλητή μέχρι τη λήψη της πληρωμής.

4. Η πληρωμή γίνεται μέσω Paypal (μόνο επικυρωμένα μέλη), moneybookers (skrill), με τραπεζικό έμβασμα (τα στοιχεία θα δίνονται μέσω e-mail ή τηλεφωνικά), με πιστωτική/χρεωστική κάρτα και με αντικαταβόλη.

5. Η εξόφληση πρέπει να γίνεται εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας. Μετά το πέρας αυτής της περιόδου, ο πωλητής έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία.

6. Το εμπόρευμα, αποστέλλεται με απλή ή συστημένη επιστολή. Για αποστολή απλής επιστολής μέσω ΕΛ.ΤΑ, ο αγοραστής αναλαμβάνει την ευθύνη. Σε περίπτωση απώλειας δεν γίνεται αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Για αγορές αξίας μεγαλύτερης των 25,00 €, παρακαλείστε να επιλέγεται την αποστολή συστημένου γράμματος. Σε περίπτωση – αποδεδειγμένης – απώλειας, γίνεται αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων κατόπιν συνενόησης.

7. Για την αποστολή προϊόντων μέσω εταιρίας courier, η συνενόηση θα γίνεται με e-mail, για την διευκρίνιση των στοιχείων και τον διακανονισμό της χρέωσης.

8. Τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής βαρύνουν τον αγοραστή. Έαν ο αγοραστής θέλει να του αποσταλλούν ασφαλισμένα πρέπει να δώσει μαζί με την παραγγελία του την ανάλογη οδηγία.

9. Επιστροφές / αλλαγές θα γίνονται δεκτές εντός 10 εργάσιμων από την ημέρα αποστολής, εφ’ όσον το προϊόν δεν ανταποκρίνεται στην περιγραφή που του δίνεται.

10. Για όλα τα γραμματόσημα και τα λοιπά αντικείμενα, δίνεται πλήρης περιγραφή και πωλούνται ως γνήσια, έκτος αν περιγράφονται ως πλαστά και πωλούνται για σύγκριση (reference).

11. Όποιος παίρνει μέρος στις πωλήσεις μας, είτε ο ίδιος είτε αντιπρόσωπος του, θεωρείται ότι έλαβε γνώση των όρων της πώλησης, αποδέχεται αυτούς τους όρους και υπόκειται στο σύνολο τους χωρίς επιφύλαξη.